Wiklunds Verktyg fortsätter att förstärka teamet för att kunna ge deras kunder bästa möjliga stöd när det kommer till att välja bästa tänkbara verktyg till det arbete som ska utföras.

-Det är därför väldigt roligt att kunna meddela att Ove Vikström började hos oss den 1 oktober säger Patrik Hök Vd på Wiklunds Verktyg.

Ove kommer senast från Sandvik Coromant där han arbetat i mer än 30 år och är ett välkänt namn och ansikte i branschen. Han har med sin stora erfarenhet varit drivande i Sandviks utbildning inom skärande bearbetning. Dessutom har Ove arbetat aktivt med att optimera processer och metoder hos företag inom skärande bearbetning.

Ove kommer i sin nya tjänst som Teknisk specialist hos Wiklunds Verktyg, att fokusera på möjliga produktivitetsförbättringar hos de kunder som vill ha stöd i att se över sina metoder och verktygsval.

Ove kommer att vara ett starkt tillskott till Wiklunds säljavdelning i våra ambitioner att ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar för en kostnadseffektiv och optimal produktion.