Lackdoor industri Ab i Frillesås är marknadsledande på dörrar, fönster, fasadpartier, takkonstruktioner i stål och rostfritt stål för alla typer av byggnader med klassning så som brand inbrott ,beskjutning och explosion. Utifrån kundens önskemål designas, konstrueras och tillverkas  allt från kompletta dörr och fönsterpartier , kompletta inredningar, bardiskar till avancerade vikbara säkerhets dörrar eller takkonstruktioner som lackas och monteras.

För att utöka möjligheterna att göra avancerade kundanpassade lösningar investerar nu Lackdoor industri i en Hurco VM10i.
”Med denna CNC styrda verktygsmaskin kommer vi kunna erbjuda mer avancerade komponenter i våra svets konstruktioner och samtidigt effektivisera vår produktion”, säger Daniel Karlsson (Produktionstekniskt Ansvarig)

”Vi har haft en lång relation med Nordiska Wemag och uppskattar deras service och kompetens” fortsätter Daniel.  ”Det, i kombination med Hurcos  fantastiska styrsystem gjorde valet av maskin lätt.
Vi bearbetar Sandwich konstruktioner i syrafast rostfria profil balkar som är fyllda med promatech( gips) eller MDF så Nordiska Wemags kompetens och bearbetningserfarenheter är avgörande för att vi får det att fungera.”

Denna investering gör oss mer kompletta att möta våra kunders krav när det gäller Konstruktion, Svetskonstruktioner, Mekaniska lösningar , Lackering i vår lackerings anläggning till slutmontering.
Avslutar Daniel.

Maskinen är en Hurco VM10i med 11 Kw 10,000 rpm  spindel och 660×408 x 508  i X Y Z, högtryck genom spindeln och Hurcos dynamiska fräsnings funktioner.

”Allt detta installerat ock klart med verktyg och skruvstycken för under 650´ är det bästa vi kunde hitta”  tillägger Daniel Karlsson