TECHNOLOGY DAYS 2018 sker just nu, från 12 till 16 november vid BIMATEC SORALUCE Center i Limburg (Tyskland) där de senaste innovativa produkterna, teknikerna och lösningarna inom fräsning, borrning, svarvning och slipning kommer att presenteras. Temat på årets evenemang är THE INTELLIGENT MACHINE.

På SORALUCE ser vi innovation som en process som börjar och slutar med kunden. Det börjar med att identifiera kundens behov och slutar när marknaden känner igen den tekniska innovationen av våra produkter och ställer sitt förtroende för oss.

Baserat på djupgående forskning, erfarenhet och kundernas krav utvecklar SORALUCE innovativ teknik som systematiskt flyttar befintliga gränser framåt inom fräsning, borrning och svarvning.

  • Multitasking: vi adderar komplett slipningskapacitet
  • Hög avverkningskapacitet med nytt dämpningssystem
  • Digitala lösningar: Ny Smart HMI på Heidenhain TNC 640
  • VSET, uppriktningssystem för detaljer är nu integrerat i maskinerna

De nyutvecklade lösningarna som visas under TECHNOLOGY DAYS 2018, erbjuder kunder en avgörande konkurrensfördel; INTELLIGENT MACHINES med innovativ teknik utformad för att optimera våra kunders produktionsprocesser.

Vårt engagemang för teknik innebär ökad kapacitet, ökad precision, digitalisering av produkter och processer samt service.

Ny teknik som VSET, DAS+ och DWS möjliggör att smarta funktioner förenas i maskinerna, vilket resulterar i högre skärkapacitet och kortare bearbetningstider. Detta garanterar maximal effektivitet och bästa möjliga prestanda.

Ett uppkopplat liv kan vara fascinerande enkelt. SORALUCE kommer under TECHNOLOGY DAYS demonstrera sitt digitala ekosystem. Sensorer och kontrollinformation ger data som underlag för intelligenta utvärderingar och optimeringar. SORALUCE DIGITAL erbjuder en komplett och praktiskt inriktad digital värld.

Multitaskingmaskiner presenteras av företaget som en lösning för framtiden, vilket ger maximal mångsidighet, produktivitet och precision för produktion. Fräsning, vridning, slipning och borrning på en enda maskin, så att ställtider blir aktiva körtider för spindeln.

Återförsäljare av SORALUCE i Sverige är Stenbergs. De sköter allt från försäljning och projektledning till eftermarknad med service och reservdelar.