Prima Power, som är ledande inom den högteknologiska sektorn för laser- och plåtbearbetningssystem och elektroniska komponenter för industriella applikationer, har lanserat ett nytt digitalt verktyg: Prima@Home, en streamingplattform utformad att kunna erbjuda evenemang, demonstrationer, webbseminarier, presentationer, kurser och för att kunna vara nära sina kunder över hela världen.

Livestreaming direkt från tillverkaren
Genom det nya verktyget är det möjligt att skapa en direktanslutning till företagets teknikcentra i Italien, Finland, Kina och USA. Detta gör det möjligt att visa maskiners kapacitet och möjligheter för kunder över hela världen och att fortsatt kunna garantera kontinuerlig och effektiv support, trots de restriktioner som finns för resor.

– Vi är nu redo för en gradvis ny start, ser fram emot detta med optimism och energi och strävar efter att vara snabba och innovativa när vi använder de modernaste verktygen och att alltid vara ”Next To You”, kommenterade Ezio Basso, VD för Prima Industrie S.p.A. Han fortsätter; – Prima@Home är vårt bidrag till en ny hållbar omstart. Vi bryter ner avstånd och hinder för våra teknikcentra för att kunna välkomna kunder var de än är och när som helst.

Kommande Virtuella Öppna Hus

Förutom de många virtuella demonstrationerna som redan har gjorts eller planerats för kunder runt om i världen, kommer plattformen att vara värd för livestreamning av två kommande evenemang som är designade för en global publik och därför organiserade i två olika sessioner under en dag, för att nå kunder globalt genom att täcka olika tidszoner.

Det första evenemanget kommer att hållas den 14 maj, med ett Virtuellt Öppet Hus dedikerat till Systems, där driften av maskiner och linjer på plats i ett Prima Power Technology-showroom kommer att presenteras via live-bilder, följt av en demonstration som visar upp potentialen och mångsidigheten hos företagets mjukvarulösningar.

Den 28 maj planeras ett Virtuellt Öppet Hus tillägnad de viktigaste lösningarna för Prima Power och Prima Additive. Detta är en möjlighet för koncernen att presenteras genom hela sitt sortiment av produkter: från lasersystem för industriella applikationer till plåtbearbetningsmaskiner och additiv teknik – en verkligt global händelse där Prima Industrie-ledningen kommer att förklara innovationer och teknisk expertis inom gruppen.För mer information och för att registrera dig till de Virtuella Öppna Husen, besök www.primaathome.com.