Viktor Wessbo har från 2019-02-18 tillträtt tjänsten som VD för Edströms Verktyg AB. Viktor kommer in i rollen som VD på Edströms med en bra bild av vad kunden förväntar sig då han har sin bakgrund i tillverkande produktion. Viktor kommer tidigare från AP&T Sweden AB i Ulricehamn där han framförallt arbetat som produktionschef inom automation.

En av Viktors första uppgifter är att slutföra ett stort projekt där Edströms Verktyg AB tar fram en ny hemsida med e-handel där förväntningarna är att få marknadens bästa webbshop. 

”Utmaningen nu är att ta en väl förvaltad organisation och dess kompetenser med på resan som vår nya webbplats kommer innebära”, säger Viktor Wessbo.

Den nya hemsidan med webbshop väntas lanseras under sommaren.

Edströms Verktyg AB är en helhetsleverantör av verktyg, skydd och utrustning för industri och bygg sektorn. Med ett stort lager och en modern verktygsbutik har Edströms också en effektiv logistik som möjliggör att de flesta produkter kan levereras omgående. Edströms Verktyg AB arbetar uteslutande med branschens ledande leverantörer av verktyg och har flera distriktsäljare som ser till att hålla daglig kontakt med er som kund.