Den 13 oktober tillträde Mats Jeppsson som ny VD i TeijoViverk AB. Mats erfarenhet med två år som platschef på Strålfors och innan dess 14 år på Electrolux i olika befattningar kommer väl att passa uppdraget i TeijoViverk AB som produktionsinriktad VD.

 

TeijoViverk AB bildades förra året genom ett samgående mellan Teijo AB, Viverk AB och Teijo Pesukoneet OY i Finland. Styrelsen har sett en stor potential i att kunna finna samordningssynergier i produktion och inköp.

 

Mats uppdrag blir att genomföra samordning och rationalisering av bolagets två produktionsenheter i Vislanda och Nakkila.

 

TeijoViverks nuvarande VD Erik Conradsson kommer att arbeta vidare i bolaget som chef för försäljningen.

 

Kort om TeijoViverk

Bolaget är nordens största tillverkare av industriella tvättmaskiner och anläggningar. Produktområdet sträcker sig från enkla standardmaskiner till helautomatiserade anläggningar, robothanterade anläggningar och kundanpassade specialanläggningar. I koncernen finns ca 60 personer anställda. Vi finns representerade i ca 20 länder i Europa och siktar på att göra en internationell expansion. Kunderna finns inom industrisektorn. Information om bolaget finns på www.teijoviverk.se

 

För mer information kontakta styrelsens sekreterare

Monica Conradsson, tel 0707-470773