90° spiral försänkare med konvexa skäreggar. SpyroTecs ny utvecklade skärgeometri minskar kraftigt de axiella och radiella krafterna som blir vid försänkningsarbeten. Även vid handborrning garanteras en enkel och bekväm försänkning. De konvexa skären gör att verktyget har olika radier med varierande spiralhöjd vilket i sin tur leder till en stabil och lågvibrerad försänkningsprocess. Smidig, precis och vibrationsfri försänkning är garanterad.

Specialdesignad TiAlN beläggning garanterar en högre slitstyrka och en högtempererad hårdhet som leder till en längre verktygslivslängd för nästan alla material och bearbetningar.

Mångsidig design för universell bearbetning

SpyroTec försänkare från Gühring finns i lager i alla större storlekar: det kompletta utbudet inkluderar en version med cylindriskt skaft, en version med 3-plans skaft för fastsättning i 3- backs borrchuck och en extra lång version för djupare och svår åtkomligare försänkningar. Gühring erbjuder även set som innehåller de mest vanliga storlekarna i versionerna med cylindriskt skaft och 3-plans skaft

En överblick av våra fördelar

Universell bearbetning i nästan alla material, smidig, precis och vibrationsfri försänkning. En minskning av 60% matningskraft. Minskning med 50% radiella krafter.

Konvex skärkant

Tre olika konvexa skäreggar i combination med tre olika spiral vinklar möjliggör en extremt stabil och lågvibrerande skärprocess utan några vibrations märken.

Verktygsmaterial

5% kobolt legerat HSS gör detta verktyg otroligt resistent mot värme och ger en bättre verktygslivslängd. Verktygsmaterialet gör det möjligt att bruka verktyget i nästan alla material.

TiAlN beläggning

Titanium/Aluminium beläggning är känt för sin hårdhet och tålighet mot värme.