3nine Industries fortsätter att satsa i Norden och välkomnar från och med 1 september 2020 Christian Reyer som Account Sales Manager för norra Sverige.

Christian Reyer

3nine är stolta och glada att presentera Christian Reyer som ny säljare för 3nine Industries i Norden. Christian har många års erfarenhet av att arbeta med ren luft inom industrisektorn och från och med 1 september kommer han att ta över som vår nya kontaktpunkt för nya och gamla kunder i norra Sverige. De är övertygade om att hans breda kunskap och stora engagemang kommer att bli ett starkt tillskott i deras nordiska säljteam.

”Vi följer vår uppsatta plan och gör en satsning med att utöka vårt säljteam. Med Christian i vårt team kan vi nu stärka vår närvaro i norra Sverige – ett område vi ser har en stor potential.”

André Nordgren, Sales Manager Norden

”Sverige är ett av de ledande länder i Europa när det gäller produktivitet, hållbarhet och säkra arbetsförhållanden. Företag behöver ofta hitta nya sätt att vara kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga,många gånger genom att använda innovativ och ny teknik. Särskilt under de senaste månaderna med COVID19 har vi sett hur teknik kan hjälpa till att övervinna nya utmaningar. Därför ser jag fram emot att träffa företag inom industri- och mekanikbranschen, här i Sverige, för att starta diskussioner om ren luft och hur 3nines unika teknologi kan hjälpa dem att uppnå sina mål för hållbarhet och säkerhet.”

Christian Reyer, Account Sales Manager för norra Sverige