Mikron Machining anses som en av de ledande tillverkarna av effektiva tillverkningssystem och de modernaste verktygsmaskinerna. Genom samarbetet med ORDERFOX.com finns från och med nu nya maskiner från det schweiziska företaget på maskinbörsen. 

Med Mikron Machining får ORDERFOX.com maskinbörsen en nymaskinpartner, som fram till nu har utvecklat och tagit i drift 7.000 tillverkningsmaskiner. De internationella kunderna är verksamma inom industriområdena fordon, elektronik och telekommunikationer, konsumtionsvaror, bygge samt pneumatik- och hydraulikindustri. Bland annat finns nu Mikrons nya och prisbelönta bygglåda för verktygsmaskiner med helt integrerbar automation ”Mikron 6×6” tillgänglig på maskinbörsen.

I sin produktionsanläggning Rottweil utnyttjar Mikron redan med framgång fördelarna med digitala upphandlingsprocesser på ORDERFOX.com.

 ”Med ORDERFOX.com har vi hittat den ideala partnern för att digitalisera vår upphandling och att ta ytterligare ett steg i riktning mot industri 4.0. Under de senaste veckorna har vi redan tecknat flera CNC-uppdrag via ORDERFOX.com och det har varit mycket lyckosamt.Vi kommer ofta att använda oss av ORDERFOX.com i framtiden för att automatisera våra upphandlingsprocesser”, förklarar Axel Warth, chef för marknadsföring och affärsutveckling på Mikron Machining.