Spanska SORALUCE och Stenbergs levererar bäddfräsar i toppklass.

”-Vi är glada att få leverera maskiner, kunskap och support till två fina företag med lång erfarenhet i branschen”, säger Thomas Åkermark på Stenbergs.

Råbe Tooling AB med säte i Skultuna i nyss inflyttade lokaler ser optimistiskt på framtiden med flera nyinvesteringar ifrån Stenbergs. Den nya bäddfräsen TA-A35 med 0,001×0,001 mm delning i huvudet möter dagens krav på bearbetning. Positioneringar, huvudvridningar och högre varvtal optimerar cykeltiderna.

Midroc Electro i Hofors projekterade för att ersätta en äldre bäddfräs med en ny maskin i dagens prestanda. Kylning genom spindel och fullt inkapslat bearbetningsutrymme enligt dagens norm. Maskinen är dessutom utrustad med ett rundbord för horisontell eller vertikal bearbetning. Allt integrerat i styrsystemet Heidenhain TNC640.

”-Spanska Soraluce grundades 1962 och vi på Stenbergs har haft ett långvarigt samarbete med ett flertal leveranser i hela landet. Kontakta gärna oss på Stenbergs om du vill veta mer om våra maskiner och den senaste tekniken”, fortsätter Thomas Åkermark