Konrads befinner sig i hjärtat av designsmåland, där de samarbetar med både stora och små företag. En stor bredd på kunskap och tekniska förutsättningar öppnar för möjligheter att tillsammans med kunden hitta smarta lösningar. Hos Konrads får du som kund ett personligt bemötande och relevant rådgivning av någon som förstår laserskärning och plåtbearbetning. Konrads har en flexibel produktion och kan leverera produkter av hög kvalitet med kort varsel.

Per Thydén, delägare i företaget berättar; Vi har sett ett behov av en kantpress med större kraft. Med den nya investeringen ökar vi vårt utbud och kan erbjuda våra kunder ett ännu bredare sortiment, vi kan nu leverera detaljer på upp till 2,5 meter med hög kvalité. Vi är mycket nöjda med vår Ergo-maskin som är på 35 ton. Då vi tycker att programmering och hantering i den maskinen är väldigt smidig, var valet ganska enkelt. Vi har också varit mycket nöjda med samarbetet med Din Maskin genom åren.

Konrads har investerat i flera maskiner från Din Maskin, bland annat en Prima Power Domino, 3D laserskärmaskin, en kantpress i Ergo-utförande samt en gradsax av märket SafanDarley. Den servoelektriska kantpressen som Konrads nu har installerat är en E-Brake 80 ton 2,5 meter.

Kantpressen E-Brake från SafanDarley har en servoelektriskt driven pressbalk med en extrem noggrannhet. De faktorer som gör så många kunder nöjda med sin E-Brake är bland annat dess tysta gång och exakthet i bockningsoperationen. Viktigt att nämna är att en E-Brake är fri från hydraulolja genom servodriften.

För ytterligare information om kantpressar, kontakta en säljare på Din Maskin, 0370-69 34 00 eller besök www.dinmaskin.se