Framsida-KMKI den nya katalogen finner du ett stort sortiment av handmätdon och tillbehör inom mätteknik, materialprovning och oförstörande provning.

 

KmK Instrument AB i Västerås erbjuder ett attraktivt sortiment av mätdon, mätinstrument och provningsutrustningar sedan mer än 20 år på den svenska marknaden. Leverantörerna har lång erfarenhet från tillverkning av precisionsinstrument, vilka levereras till exempelvis verkstads- och stålindustrier över hela världen, där man efterfrågar europeisk och hög kvalitet.

 

I vår nya och uppdaterade mätdonskatalog samlar vi ett urval av de bästa produkterna från de bästa leverantörerna – vilket vi kallar för ”Best of Brands”. Sortimentet sträcker sig från enstaka produkter, i standard- eller specialutförande, till helt färdiga produktlösningar. Katalogen kommer kontinuerligt att uppdateras med nyheter och finns tillgänglig på vår hemsida.

 

Skulle du mot förmodan inte hitta det du söker i katalogen så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Välkommen att kontakta oss, så postar vi en katalog till ert företag idag, eller ladda själv ner den på vår hemsida www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.