Kontaktpersoner

Kim Sansoni Hällgren +46736634656 kim@gjsverktyg.se

Nicklas Sansoni +46812203978 nicklas@gjsverktyg.se

Ulf Närvall +46725530077 ulf@gjsverktyg.se

Tuomas Meriläinen +46704545177 tuomas@gjsverktyg.se

Lars Bergström +46812203970 lars.bergstrom@gjsverktyg.se

STOCK Hall 5, Monter C44

Tyska STOCK tillverkar borrar, solida pinnfräsar, gängtappar och brotschar av högst kvalitet. Antingen som standard eller enligt kundens specifikation, verktygen är tillverkade av hårdmetall med olika beläggningar. Med både egen tillverkning av hårdmetall och egen anläggning för beläggning garanteras en hög kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Karta: Tryck här

Kontaktperson: Tryck Här

Zoller Hall 3, Monter D29

Zoller är världsledande inom förinställning- och mätmaskiner. Maskinerna är utvecklade och tillverkade i Tyskland av enbart kvalitetskomponenter. Zollers sortiment av förinställningsmaskiner är brett och i olika prisklasser för att passa alla typer av bearbetande verkstäder.

Karta: Tryck här

Kontaktperson: Tryck Här

Avantec Hall 4, Monter D07

Tyska Avantec tillverkar högpresterande fräsverktyg som överträffar de tuffaste kraven på bearbetning. På grund av sin karaktäristiskt jämna gång, så lämpar dem sig väl för bearbetningar med låga vibrationer. Deras extremt lättskärande geometrier och höga kvalitet, garanterar en oslagbar livslängd och pålitlighet.

Karta: Tryck här

Kontaktperson: Tryck Här

EWS Hall 4, Monter F94

EWS är en världsledande tillverkare av drivna och fasta hållare till svarv. I tillägg till standardprodukter som axiella och vinklade huvuden finns även ställbara drivna hållare, kilspårsverktyg, multiformverktyg och flerspindliga maskiner.

Karta: Tryck här

Kontaktperson: Tryck Här

Saazor Hall 3, Monter I25

Saazor tillverkar snäckfräsar/hobbar för kuggbearbetning till de flesta applikationer. Snäckfräsarna finns i massivt stål eller solid hårdmetall. Saazor kombinerar vanlig beläggningsteknik med sofistikerade metoder för ytbehandling. De erbjuder även omslipning och ombeläggning av alla typer av snäckfräsar/hobbar.

Karta: Tryck här

Kontaktperson: Tryck Här

Gratis inträde

Vid registrering av entrékorten finns möjlighet att ladda ner en biljett för kostnadsfritt nyttjande av Hannovers kollektivtrafik under mässdagarna.