AMADAs fiberlasermaskiner i ENSIS-serien, som är utvecklade med vår egna AJ-fiberlaser resonator med unik teknologi för strålstyrning, har rönt stort intresse och starkt rykte från marknaden under de senaste åren. Med bara 2 kW eller 3 kW effekt kan man med denna teknik bearbeta tunna såväl som tjocka material med en enda lins, vilket gett oss beställningar från företag som utför laserjobb i hela världen. Krav på högre effekt har dock blivit allt vanligare, så vi har nu utökat ENSIS-serien med 6kW och 9kW, för att möta denna ökande efterfrågan.

AMADAs ENSIS-teknologi kan också användas till mer än för skärning av plana plåtar. Vi introducerar nu också ENSIS RI, en maskin som både kan skära planplåt och rör/profiler. Dessutom utökar vi FLW ENSIS-serien för robotstyrd fiberlasersvetsning för att möta våra kunders krav och efterfrågningar.

För effektiv bockning med kantpress visar vi upp en ny maskin i EG-serien, som är en elektrisk, kompakt och ergonomisk som är försedd med AMADAs patenterade dubbelservo-teknologi som möjliggör detaljtillverkning med hög hastighet, hög precision och med ytterligare flera användarvänliga fördelar.

Alla maskiner som visas upp kommer vara anslutna till AMADAs IoT-kompatibla V-Factory-system, som utgör grunden för detaljerad support och produktionskontroll. Detta är möjligt eftersom alla maskiner är utrustade med intuitiva AMNC 3i-styrenheten.

AMADA är ledande inom bland annat strålstyrningsteknologi och vi fortsätter tillhandahålla produkter och tjänster som uppfyller vårt motto ”Vi växer tillsammans med våra kunder”.

Kom och besök vår monter!