Under de senaste åren har Haimer Group blivit en stark tillförlitlig systempartner för lösningar inom skärande bearbetning. Det familjeägda företaget från Igenhausen, som ligger närheten av  Augsburg i Tyskland, är marknadsledande inom hållande, skärande verktyg samt förinställning, krymp och balansering teknik.

Från och med 1:a december kommer Niclas Fager att leda Haimer på den Nordiska marknaden som säljchef.

”Vi vill uppnå en högre närvaro på den nordiska marknaden, vara nära våra kunder och ge proffsig snabb support. Niclas Fager kommer att driva våra framtida strategier på den nordiska marknaden”. Så beskriver Tobias Völker, Head of Sales for Scandinavia på Haimer GmbH, det framtida målet i de nordiska länderna.

Niclas Fager har lång erfarenhet inom maskinförsäljning närmast kommer han ifrån ett tysk företag inom robotik och automation. Han är glad att vara tillbaka inom skärande bearbetning: ”Jag ser framemot att få träffa och arbeta tillsammans med våra partners och kunder i norden. HAIMERs högkvalitativa produkter kommer att se till att kunderna blir konkurrenskraftiga och bli bäst inom skärande bearbetning och nyttan med industri i4.0.”