Utgivningsplan 2015

1                                07 februari              25 februari 2                                09 mars                   24 mars 3                                01 april                    24 april 4                                06 maj                    ...
Det är är TS/RS

Det är är TS/RS

  TS/RS reviderar svenska medier och ger mediemarknaden opartiskt granskad och sammanställd information om upplagor, distribution, webbtrafik, digitala nyhetsbrev, databaser, annonspriser, hushållstäckning med mera.   Länk mellan säljare och köpare av...

Rabatter

Bokar du dina annonser före 31/12 2015, får du 5% extra rabatt på totalpriserna! Gäller även tillägg, bilagor och omslagssidor. Exklusive nedanstående rabatter.   Övriga Rabatter: 3 införande, samtidigt beställda 5% 5 införande, samtidigt beställda 10% 8...

Vår Affärside

Alla beslutsfattare, påverkare och inköpare i den svenska verkstadsindustrin ska få sin egen tidning utan någon som helst kostnad.