Har du funderat på att automatisera delar av din produktion men upptäckt att traditionell automation är för dyr och komplicerad?

Har du små serier med stor variation? Vill du själv ha kontroll över din automationslösning där du programmerar och gör ändringar allt eftersom din produktion förändras? Har du ingen automation sedan tidigare? Frågorna är många, men hjälpen nära till hands.

Kristin Alexandersson, processansvarig för försäljning på AH Automation

”Vi hjälper företag med kostnadseffektiva lösningar som är anpassade till verkliga behov”, säger Kristin Alexandersson, processansvarig för försäljning på AH Automation. Vi jobbar långsiktigt med utveckling och innovation. En viktig del i arbetet är mötet med kunder och att inhämta nya idéer samt att bevaka vad som händer inom branschen.

Vi vill träffa små och medelstora företag för att avdramatisera steget till automation och robotteknik. Med över 70 års erfarenhet, och som ett av de ledande automationsbolagen, kan vi hjälpa ditt företag att ta de första stegen till en kostnadseffektiv och flexibel lösning. Dessutom skapar det bättre lönsamhet, säger Kristin.

Välkommen att besöka vår monter i D-hallen. Vi vill gärna ta en kaffe med dig och diskutera vilka utmaningar ditt företag står inför och bidra till att hitta en lösning på rätt nivå för er avslutar Kristin.