YASKAWA Nordic ställer ut på Elmia Automation 15-18 maj. Genom att kombinera modern mjukvara med avancerad teknik skapar Yaskawa möjligheter för framtidens fabriker. Produkter som är integrerade och intelligenta och effektiviserar både prestanda och kommunikation i den ”smarta fabriken”. Bland företagets senaste produkter finns bland annat robotar med servomotorer som återkopplar belastningsdata och möjliggör självreglerande underhåll.

Mingla med deras robotar och diskutera hur den nya tekniken kan skapa förutsättningar för bättre datainsamling, förebyggande skötsel och en bättre kommunikation i din produktion. Du får också veta mer i detalj om deras platsbesparande serie av ArcWorld bågsvetsstationer, den smarta hybridroboten för effektivt samarbete och världens minsta fullt fungerande industrirobot.

-Genom vår nya nordiska organisation för automation (Drives Motion Control) kan du också ta del fördelarna med våra servosystem, frekvensomriktare och andra automationsprodukter som tillsammans med våra robotar kommer från YASKAWA, ”Mekatronikens grundare” säger Niklas Richardsson försäljningschef Yaskawa Robotic.

Det var en ingenjör på Yaskawa Electric som hittade på ordet ”Mechatronics” vilket registrerades som ett varumärke redan 1972. Yaskawa har i mer än hundra år ägnat sig ingenjörskonst för en kombination av el, mekanik och elektronik och det är också drivkraften till utveckling av våra produkter.

Vi kommer att finnas i en stor monter i D-hallen, D03:32 och D03:24 avslutar Niklas Richardsson