Det här kommer vi att visa på Elmia Plåt. En monter fullmatad med det senaste inom plåtbearbetning och det bästa av allt: En Mänsklig Resurs! säger Marie Rosengren Marknadskoordinator Din Maskin AB

Vattenskärning:

CMS Tecnocut är en av få i branschen med egen komplett design, utveckling och tillverkning av system för vattenskärning

EBe Smart:

Från ax till limpa! Den manuella hanteringen gör att den är lämplig för korta serier ända ner till enstyckstillverkning. Smart-systemet gör att du plundrar, laddar och startar nästa bockmoment vid samma tillfälle vilket gör att cykeltiderna kortas ner med ca 40 sekunder!

Laser Genius:

Laser Genius är lasermaskinen som förenklar din vardag och förbättrar din produktivitet. Det är den idealiska maskinen för att uppnå maximal produktivitet vid skärning av plåtdetaljer.

E-Brake Ultra

SafanDarleys E-Brake har en servoelektriskt driven pressbalk som möjliggör höga presshastigheter med en extrem noggrannhet. Modellen Ultra innebär att kantpressen är välutrustad från början. Bland annat är bomberingsbord standard

Mjukvaror:

Mjukvarorna blir mer och mer viktiga för produktionsföretag då det blir lättare att skapa avancerade program till maskinerna. En bra mjukvara ger stabilare produktion, gör den mer tidseffektiv och maskinerna kan utnyttjas till sin fulla potential.

“Välkommen att besöka oss i monter A03:10” avslutar Marie Rosengren