På Mountpac vet man att kedjans styrka bestäms av hur stark den svagaste länken är …

Har du behov av en obehandlad plåtbit, en komplett produkt eller någonting däremellan? Mountpac har en lång historia inom komponentinköp, ytbehandling, montering samt packning. Sedan ett antal år tillbaka har man även satsat på egen plåtbearbetning i sina lokaler i Hillerstorp. Med den senaste investeringen står man nu starkare än någonsin för att kunna täcka kundens behov.

Samuel Wärnelöv, en av tre delägare i Mountpac, säger så här om investeringen;
– Investeringen är en del av Mountpacs framtidsplaner vilken tillför ny teknik och möjligheter i huset. Företaget har de senaste åren haft en positiv tillväxt vilket gör att vi hela tiden ser ett behov av investeringar i nya maskiner samt att anställa mer personal. Vi ser ljust på framtiden och kan i och med denna investering serva såväl befintliga som nya kunder på ett bättre sätt. En kombilaser innanför väggarna gör Mountpac till en ännu mer komplett leverantör.

Combi Genius 1530 från Prima Power – en servoelektrisk kombilaser med fiber
Combi Genius kombinerar stans- lasermaskinens fördelar där man kan stansa, laserskära, forma, gänga samt utföra mindre bocktempo med fiberlaserns energieffektivitet och låga underhållskostnader. Den levereras med Tulus användargränssnitt med effektiv verktygshantering och överblick på sortering, stans och laserprocess. Maskinen hanterar plåtformat upp till 1500×3000 mm.

På Mountpac hittar vi flera olika maskiner som säljs av Din Maskin. Bland annat fyra stycken SafanDarley servoelektriska kantpressar samt två stansmaskiner, E6 Compact Express samt E5 från Prima Power.

För ytterligare information om kombilaser, kontakta en säljare på Din Maskin 0370-693400 eller besök www.dinmaskin.se.

www.mountpac.se