Solectro AB är stolt återförsäljare för Isel Germany AG som har ett brett sortiment av högkvalitativa aluminiumprofiler som är idealiska för många olika sorters kombinationer och konstruktioner. Isel Germany AG har sin tillverkning i Tyskland och deras aluminium- profiler är tjockväggiga, stabila och vridsäkra, vilket gör att de lämpar sig mycket bra för användning inom industri- och maskinteknik.

Just idag har vi valt att fokusera på T-not-profilen PT25, som är planfräst på båda sidorna samt extremt stabil och form-/vridsäker. T-not-profilen PT25 kan användas inom många olika områden som t. ex. maskinbord, fixturplatta i eller utanför maskinen, bordsskiva, fästplatta, bottenplatta, hyllplan, bordsskiva, demorigg och mycket mer. Med T-not-profilen PT25 kan man enkelt uppnå funktionen med att kunna spänna fast, fixera, placera samt förvara detaljer på ett stabilt och säkert sätt.

T-not-pofilen PT25 finns i 3 olika bredder med många olika standardlängder, men kan även beställas i kundanpassade längder. Profilen är enkel att kombinera med andra profiler i Isel Germanys sortiment. Som tillbehör finns flertalet olika sorters spänn- och fästanordningar. Tveka inte att kontakta oss för vägledning och hjälp med just ert stativ, arbetsbord, skyddshuv mm.