Ägarna bakom mässbolaget BraMässor Sverige AB, Björn Delin och Bo Magnusson, förvärvade den 1 november det skandinaviska kongressbolaget Traveko Scandinavia AB

Traveko är sedan 20 år specialist på att hjälpa organisationer inom främst medicin och hälsa med utställningar och sponsring. Bo Magnusson går in som VD i Traveko Scandinavia och Björn Delin blir styrelseordförande.

-Vi är stolta och glada att få ta över den välskötta verksamhet som grundaren till Traveko Scandinavia Arnold Persson byggt upp under många år. Vi kommer nu att fortsätta att utveckla bolaget och dess verksamhet, säger Bo Magnusson VD i Traveko Scandinavia AB.

Traveko arrangerar i dag ett flertal utställningar i samband med främst medicinska kongresser, varav de tre största är Kirurgveckan, Ortopediveckan samt Röntgenveckan.

Under de 20 år som Traveko har bedrivit sin verksamhet har företaget genomfört ca 200 mässor och utställningar tillsammans med olika samarbetspartners.

-Vi ser en stor potential i bolaget och vi kommer nu att expandera verksamheten med nya tjänster samt erbjuda våra tjänster till fler föreningar framöver, avslutar Bo Magnusson.