Utställare och besökare stod redo tisdag på MCH Messecenter Herning, då Hi Tech & Industry Scandinavia 2017 öppnade dörrarna till Skandinaviens största teknik- och industrimässa med rekordutställare, tilldelade ett eftertrakat pris och det största programmet någonsin.

Skandinaviens största teknik och industrimässa Hi Tech & Industry Scandinavia 2017 inbjöds tisdag i tre intensiva dagar där besökare kan uppleva 711 utställare, 139 världsnyheter och det största konferensprogrammet någonsin. Det omfattande programmet väckte entusiasm av Georg Sørensen, VD för MCH A / S, som använde sitt tal att tacka både utställare och partners för att bidra till utvecklingen av den 54: e upplagan av mässan:

”Hi har utvecklats genom åren och måste fortsätta att utvecklas över tiden och i harmoni med marknaderna och världen som den föredragna marknaden. Hi har i år har blivit ännu mer. Mässan har utvecklats tack vare ett bra och nära samarbete med utställningen kommittén, branschorganisationer, branschorganisationer och du kära utställare, säger Georg Sørensen och gav ordet till Jørgen Stenberg, ordförande i utställningskommitté som gav branschen en stor klapp:

”Den danska industrin är mycket stark på världsmarknaden. Vi är väldigt innovativa, vi är väldigt flexibla och vi har mycket igång. Och vi har något som många andra länder inte har: Vi har en bra inköpserfarenhet, och vi måste vara stolta över det”, säger Jørgen Stenberg.

Teknik över
Den officiella officiella invigningen av utställningen Märtha Rehnberg använde sitt tal för att klargöra vikten av branschövergripande samarbete för att säkerställa framtida tillväxt:

– Avbrott är inte något som händer med oss. Det är något vi skapar tillsammans. Och mötet ansikte mot ansikte är oerhört viktigt för oss att tänka kreativt tillsammans – och det är just den kreativa korsningen som teknik kommer att finna nya marknader, nya affärsmodeller och nya värdesystem, säger Märtha Rehnberg.

Under sitt inledande tal överlämnade Märtha Rehnberg DIRA Automation Award 2017 till en person eller ett företag som har bidragit innovativt till utvecklingen av robotiken. Den eftertraktade utmärkelsen gick till robotföretaget Intelligent Marking för världens första och enda helautomatiserade robot för racesportanläggningar.

Det största programmet någonsin Förutom det rekordmånga utställare som erbjuder program på Hi Tech & Industry Scandinavia 2017 även vid konferensPathWays to Growth – Dansk Export och konkurrens mat International Food Contest, som båda kommer att äga rum på tisdag. De tre dagarna av utställningen erbjuder också WIND ENERGY IRLAND, TECHNOMANIA, chefer ”Take Charge” pop-up store, digitalisering konferensen liksom andra spännande konferenser med huvudtalare från hemlandet och utomlands.

Hi Tech & Industry Scandinavia 2017 äger rum i MCH Messecenter Herning 3-5. Oktober.