Bra atmosfär, innovativ produktnyhet och kunskapsdelning var hallmarken för den 54: e upplagan av hi Tech & Industry Scandinavia, som lockade 20.787 yrkesverksamma till MCH Messecenter Herning från 3: e till 5: e. Oktober 2017.

Hi Tech & Industry Scandinavia slutförde torsdagen efter tre dagar med robotar, industriella komponenter och ny teknik i fokus. Utställningen innehöll 711 utställare, ett rekordkonferensprogram och en mängd evenemang – bland annat vindkraftindustrin WIND ENERGY DANMARK, Technomania tech event och International Food Contest Food Competition.

Vid MCH ledarskap finns det ett välkommet mässan som erbjuder över 100 utställare och 24 procent fler besökare jämfört med sista mässan 2015:

”Jag är imponerad av antalet besökare och utställare samt den goda atmosfär som har karaktäriserat mässan. Tack till alla utställare och medarbetare för en bra mässa och ett högt kvalificerat och stort konferens- och mötesprogram. Det har verkligen varit mycket att titta på och många att prata med på mässan. Vi ser fram emot nästa högmässa år 2019, säger Georg Sørensen, VD för MCH A / S.

Förhållanden, försäljning och god dynamik
Danfoss, som deltog i tvåhemsmässan, fler presentationer och en föreläsningsscene, deltog inte bara i att visa nya produktlösningar utan också skapa nya relationer i branschen:

”På Danfoss uppskattar vi mycket att vara en del av högmässan eftersom vi kan träffa både nya och befintliga kunder, partners och potentiella medarbetare. Det är viktigt för oss att vara synliga i branschen, och här är mässan en bra plattform, säger Kim Fausing, VD på Danfoss.

Besökarnas intresse lockade också glädje på Rønde Industriteknik:

– Vi har haft besök från många seriösa kunder och de som kommer är någon som vill ha något och har mycket investeringsglädje. Vi har så många led nu när vi kan köra hela hösten och våren – så vi kommer definitivt tillbaka, säger Poul Rønde, chef för Rønde Industriteknik.

Odense-företaget Quicktube A / S var också upphetsad om tre handelsdagar:

”Vi har haft en mycket bra rättvisa. Vår ställning har varit mycket välbesökt och vi har tydligt känt att hej har vuxit. De 100 utställarna och de höga besökarnas siffror har gett enorma liv och dynamik i salarna, säger Henrik Bøgh, fabriks- och teknisk försäljningschef på Quicktube A / S.

Hi Tech & Industry Scandinavia kommer att äga rum nästa gång 1-3. Oktober 2019.