Mer än 1200 har redan reserverat plats för en av de många professionella samtalen som äger rum vid IDAs Technomania-evenemang i hall F på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning.

Under de två dagarna som Technomania kör, kommer mer än 30 danska och internationella talare att förmedla kunskap om allt från artificiell intelligens till Kierkegaard. Stort ord, kanske, men Technomania används också allmänt inom den tekniska arenan. Till exempel kommer det att finnas inlägg om blockchain, humanoid robotar, hantering, artificiell intelligens och blandad verklighet, industrin 4.0, exoskeletter och mycket mer.

“Vi är verkligen glada över de många förkännandena. Jag tar det som ett uttryck för att vi har haft rätt att välja spännande ämnen som människor kommer att se till att de upplever, säger Aase Rhode, teknisk direktör och nätverk i Engineering Association, IDA.

“Registreringarna tippar fortfarande in, men jag vill understryka det – inom den fysiska ramen vi har på Technomania – vi måste göra allt vi kan för att rymma alla intresserade budbärare som satte vägen förbi Technomania på korridoren F fortsätter hon.

Apropos utrymme, IDA har tillgängligt över ca 3.400 kvadratmeter i hall F – hjärtmässans hjärta.

“Och det utrymme kommer att behövas. Vi har mött oerhört stort intresse från utställare och andra aktörer för att bidra till Technomania 2017. På så sätt har vi kunnat skapa ramarna för ett fantastiskt upplevelsessunivers med spännande utställningar, insiktsfulla samtal och ett starthörn där du kan träffa några av Danmarks visionära idémakare. Aase Rhode.

Technomania är en del av hi Tech & Industry Scandinavia och äger rum i hall F i MCH Messecenter Herning 4th-5. Oktober 2017.