Thule ökar kapaciteten med ny Stenhöj Hydraulpress

Med investeringen ökar man nu sin kapacitet för utprovning av pressverktyg och prototyptillverkning i sin anläggning i Hillerstorp. Pressen är en stabil 4-pelarpress modell VWP-100, med presskraft 100 ton.

På bilden ser vi från vänster ryggtavlan på Thules Patrik Mauritzson under hans rigorösa genomgång av maskinens tekniska specifikationer och funktioner, vid sidan av en nervös leverantör representerade av SNtenhöjs Ole och Anders.

Pressen godkändes och installeras enligt plan hos Thule under augusti i år.

Ny servicetekniker i Småland

Vi välkomnar Anton Lund till oss som ett viktigt tillskott till vår serviceavdelning. Anton har tidigare arbetet med service och reparationer inom industrin och kommer att vara ett bekant ansikte för några av våra servicekunder i regionen.

Anton började sin tjänst den 28e augusti med en visit i Vingåker innan han stationerar sig på hemmaplan i östra Småland.

Vi önskar Anton lycka till i sin nya tjänst!