Några dagar in i januari i år lanserade Schuchardt Maskin 8000 nya artiklar inom gängning. Med bland annat tusentals gängtappar, hundratals specialgängtappar och över 1000 gängsnitt kan de därmed på sin hemsida www.smaskin.se erbjuda sina kunder ett komplett sortiment av gängverktyg med leverans inom 48 h. 

Schuchardt Maskin har under en längre tid sett en ökning på förfrågningar av mer speciella dimensioner och standarder inom gängverktyg. Tankarna på en breddning av sortimentet började med tiden att ta form och kontakt togs med tyska Völkel. Strax därpå var beslutet taget – hela Völkels sortiment med över 8000 artiklar inom gängning skulle tas in i Schuchardts produktportfölj. Några månader senare är projektet nu i hamn och med det även möjligheten att erbjuda snabbare leveranser av specialgängverktygen än tidigare.

Snabba leveranser och hög servicegrad är ledord på Schuchardt Maskin. Artiklar som Schuchardt själva lagerför skickas samma dag om ordern inkommer före kl 15 och levereras då i regel till kund redan nästkommande vardag. Det nya gängningssortimentet, vilket tas direkt från leverantör, ska vara framme hos kund inom 48h. 

“Vi vill att kunderna ska se oss som det självklara valet vid köp av gängverktyg”, säger Anders Snäckerström, VD på Schuchardt Maskin. “Genom att erbjuda ett komplett sortiment och snabba leveranser tror vi att vi kan uppnå detta”