Temperaturhantering är en viktig faktor i industriell kvalitetssäkring. optris® CSvideo-serien består av optris® CSvideo 2M, optris® CTvideo 1M/2M och optris® CTvideo 3M. Medföljande mjukvaran i form av optris® Compact Connect software ingår. Den inbygga triggerfunktionen genererar automatiskt översiktsbilder vid specificerade intervaller, antingen tidskontrollerade, eller om förinställd temperatur uppnås. De genererade skärmdumparna kan sparas på valfri plats. Detta tillåter kunden att implementera kvalitetssäkring i varje steg av produktionsprocessen även vid massproduktion.

 

”Den knivskarpa bilden med temperaturstämpel på varje enskild produkt är väldigt övertygande”, säger Detlev Könecke från IRIS Infrared Systems.

 

Ett användbart verktyg inom alla industrier

 

Dessa strålningspyrometrar mäter inom intervallet 50 °C och 3000 °C, vilket innebär att de även kan användas i högtemperaturapplikationer. Det är även möjligt att integrera dem i höghastighetsprocesser, tack vare en låg responstid på 1ms. Den justerbara fokala linsen kan fokusera på avstånd så nära som 90mm. Markering av mätpunkter så små som 0,5mm är möjligt.

 

För mer information vänligen kontakta

Sensotest AB

Piotr Lukaszyk Marknadsansvarig

Tel: 08564 733 80

piotr@sensotest.se

www.sensotest.se