V650GVi på Stenbergs är stola över att få presentera vår nya agentur – EXCETEK

 

Excetek som tillverkar trådgnistar i flera olika storlekar är ett delägt bolag av befintliga agenturen YCM, som är en av Taiwans största maskintillverkare.

 

-Vi har länge kollat på Excetek eftersom vi har haft ett långt samarbete med YCM, och när Fredrik Claesson som har erfarenhet av trådgnistar började på Stenbergs så passade det bra att starta upp samarbetet med Excetek, säger Pierre Huss försäljningschef SSM. Exetec erbjuder trådgnistar i olika specifikationer och har maskiner med rörelseområde frånX350 Y250, Z220 till X1200, Y1000, Z1000.

 

Exceteks trådgnistmaskiner har hög precision och säker trådträdning som gör att maskinerna står sig bra i förhållande till andra fabrikat.

 

Välkomna till Stenbergs maskinhall i Jönköping där vi kommer visa en trådgnistmaskin från Excetek!

 

Stenbergs har sålt sin första trådgnist!

 

LS-Verktyg i Torsvik har investerat i en trådgnist av modellen V650G som levereras idecember 2013.

 

– Maskinen har ett rörelseområde på X650, Y400 och Z350 som gör att LS-Verktyg kan köra fler och större detaljer än tidigare plus att vi känner oss trygga med att säkerställa produktionen med en ny maskin, säger Daniel Ström på LS-Verktyg.

 

excetekHar ni frågor eller är intresserade av trådgnistar, välkommen att kontakta Fredrik Claesson som har lång erfarenhet av gnistmaskiner.

 

Fredrik Claesson

Säljare AB Sigfrid Stenberg

Telefon: 0730-399 067