Som Ingemar Dahlström, VD på Mora CNC Produktion AB, själv uttrycker det:

”Året och flytten börjar närma sig sitt slut. Vi firar med att beställa ytterligare en ny CMX 50U, vår tredje 5-axliga DMGMORI på kort tid. Maskinen är förberedd för Automation. Ytterligare en robotcell anländer i januari. Nu har vi ökat kapaciteten rejält på 5-axligt, och ser gärna nya förfrågningar och nya kvalificerade arbetssökande, nu kör vi!”

Mora CNC Produktion AB jobbar främst med återkommande legotillverkning av små till medelstora serier av maskindelar. De förser även sina kunder med verktygskomponenter till den egna tillverkning t.ex. olika typer av formverktyg, kärnor, dynor & dornar.

Mottot för Mora CNC Produktion AB är ”Med korta ledtider och hög kvalitet får du det du behöver – när du behöver det. Vi tänker kvalitet i alla led, från första kontakten till slutleverans. Du får snabbt svar från oss och vi följer upp processen i alla led för att säkerställa att det blir rätt från början. Det är leveranssäkerhet för oss.”