Med start den 10 november är Vesna Almqvist anställd hos SCHUNK Regional Sales Manager med placering på vårt kontor i Jönköping. Vesna kommer närmast från Edströms Maskin AB där hon arbetat som säljare av skärande och hållande verktyg. Hos SCHUNK kommer hon att arbeta med affärsområdet Gripping Systems och ansvara för försäljningen på två av våra distrikt. Vesna har lång erfarenhet av svensk industri och är väl insatt i hur man på bästa sätt hittar både kund- och affärsnytta i projekt.

”Det är otroligt roligt att få in Vesna i vår framgångsrika organisation och vi ser fram emot många år av samarbete. Redan hennes första vecka kommer hon att vara på en veckas produktutbildning i Tyskland för att få en så pass tydlig introduktion till SCHUNK som möjligt”, säger SCHUNKs General Manager Tomas Berg.