LVD Company informerar att de bildar ett nytt bolag LVD Scandinavia, ett helägt dotterbolag som ansvar för försäljning och service i hela Skandinavien. LVD Scandinavia bedriver verksamhet i Norge, Sverige och Danmark som en gemensam enhet med samordnade resurser. 

LVD är en ledande tillverkare av utrustning till plåtindustrin med ett brett program av laserskärmaskiner, stansmaskiner, kantpressar och gradsaxar. Man erbjuder effektiva automationslösningar som är integrerade med mjukvaran CadMan. Allt är klart och anpassat till Industri 4.0 för smarta och effektiva produktionslösningar.

Stärker varumärket

LVD Scandinavia har huvudkontor i Sverige med ett filialkontor i Norge. LVD Scandinavia bildas genom en sammanslagning av de två företagen LVD-Pullmax AB och LVD Norway AS. De två kontoren skall verka för att erbjuda bra kundkontakt på lokal nivå och arbeta med att stärka varumärket LVD. Denna omorganisation är ett led i LVD’s långsiktiga satsning med att stärka sin position i Skandinavien.

Lokal Service

LVD Scandinavia erbjuder lokalt baserad teknisk support och serviceassistans för hela LVD’s maskinprogram. Man erbjuder även fortsatt service på befintliga Pullmax stansmaskiner. Personalstyrkan är intakt under ledning av VD Thomas Jonassen.