”Tjäna mer pengar i Sverige” är temat för årets Metal Inspiration Days i Jönköping. Under visningsdagarna 29-30 November hakar medarrangören Edströms Maskin på temat genom att visa praktiska exempel på effektiviseringar som skapar konkurrenskraftig lönsamhet.

För att tjäna pengar i Sverige idag måste man vara bättre och mer kostnadseffektiv än konkurrenterna. Utvecklingen av effektivare produktionsutrustning är snabb och omfattande och det gäller att hänga med.

Hos Edströms Maskin medverkar Per Alfsen, försäljningsansvarig på Sandvik Coromant, som utreder frågan om vilka steg man behöver ta för att göra sin produktion mer lönsam? I lokalerna visas praktiska exempel på hur man kan förbättra sin produktionsprocess, bland annat den senaste tekniken inom svarvning, prime turning, 5-axlig bearbetning och smarta automationslöningar.

-”Vi kommer att visa 3 steg till lönsam produktion”, säger Kristin Alexandersson på Edströms Maskin, och frågar ”Har du råd att vara hemma”?

Tillsammans med Edströms medutställare; Sandvik Coromant, Schunk, AME AB (Mastercam), Renishaw och Citrox, får du hjälp att ta rätt steg till lönsam produktion. Att besöka Edströms Maskin dessa dagar kan bli din mest lönsamma affär!