Nu släpps årets smartaste guide till effektivare automation. När SMC Automation presenterar finesserna med den nya utgåvan av sin produktöversikt gör man det med en film.

Katalogen är sedan länge ett uppskattat verktyg bland landets tillverkande industriföretag. Här får de direkt tillgång till den senaste teknologin inom automation och kan snabbt hitta rätt produkter till sina applikationer.

– Våra produktspecialister har valt ut det allra bästa ur vårt sortiment på över 700 000 olika produktvarianter så produktöversikten gör verkligen skäl för namnet, säger Aniene Cading, Product Launch Manager på SMC Automation.

Hur ser morgondagens energismarta automationslösningar ut? Produktspecialisterna på SMC Automation har konstaterat att det handlar om att kombinera information, inspiration och innovation och den kunskapen har legat till grund för arbetet med katalogen. Alla energibesparande produkter har märkts med en symbol och katalogen ger även tips på hur man lokaliserar de fem största energibovarna för att tryckoptimera anläggningen.

Katalogen har utrustats med flera finesser som visar vägen till fördjupad information med hjälp av den digitala tekniken. Filmen presenterar hur man på bästa sätt använder katalogen för att
t. ex via QR-koder få mer produktinformation i mobilen.