Thomas Håkansson har, per den 3 april 2017, börjat sin anställning hos Intercut som produktansvarig för Eberle bandsågsblad. Intercut har haft stora framgångar med sin försäljning av kapmaskiner från Kaltenbach och Bomar. Under 2016 erbjuds även Eberle Bandsågsblad. 

Anders Pettersson VD;

– Förfrågningarna från våra bandsågskunder ökar, och vi gläds åt att kunna erbjuda professionell teknisk support av en mycket erfaren expert. Thomas Håkansson har arbetat i sågbranschen i över 30 år med både försäljning, teknisk support och utbildning. Thomas bildar nu, tillsammans med vår försäljningschef Trond Hansen, ett starkt team för våra kunder.

Nu kan vi optimera hela sågprocessen inklusive professionell utbildning av operatörer. Vi hälsar Thomas Håkansson välkommen och önskar honom lycka till! avslutar Anders Pettersson