Derome Byggvaror och Träteknik har valt att gå med i Bygg- & Industrigross Sverige AB/BIG-gruppen. Detta kommer att stärka båda parter och är positivt på flera sätt.

Derome Byggvaror & Träteknik finns på 22 orter i Västsverige och har 800 anställde. De erbjuder den professionella byggaren ett koncept med fullsorterade bygghandelsanläggningar, spetskompetens inom varje produktområde och en effektiv lager- och leveranshantering. Detta gör dem till hantverkarens helhetsleverantör med målet att tillgodose proffsbyggarens totala material- och tjänstebehov.

Derome är proffsbyggarens leverantör av byggförnödenheter/järnhandelsvaror med en bred bas av verktyg, maskiner, lim, fog, infästning och personligt skydd mm. Sortimentet består av kända varumärken från etablerade tillverkare med det senaste inom innovation, kvalitet, funktion.

För att byggkunderna skall få bästa service har de flertalet fältsäljare ute som är experter på byggförnödenheter, och på deras anläggningar finns dedikerade byggförnödenhetssäljare som har djup kunskap för att serva kunden på bästa sätt.

Derome Byggvaror och Träteknik AB:s inträde i BIG-gruppen gäller från och med 2017-01-01