GH Induction har valt ut Euromaskin som ny exklusiv samarbetspartner i Sverige. Euromaskin, som ingår i Stenbergsgruppen, ansvarar för försäljning av GH Induktionshärdnings-utrustning, reservdelar samt service.

GH Induction har utvecklat ny teknik för 3D-printing av induktorer som ger ökad livslängd samt lägre kostnad för kund. Dessutom har man en helt ny standard för maskiner med scanning och single shoot teknik som är unik i och med att de kan använda olika frekvenser med samma generator genom elektrisk switch.

GH-gruppen är en av de ledande leverantörerna av vertikala induktionshärdmaskiner inom medelhög och hög frekvens. Koncernen levererar till bland annat bil-, vindkraft-, bygg- samt elindustrin.

För mer information eller frågor kontakta:

Euromaskin AB   www.euromaskin.se

Mattias Peterzon

Email: mattias.peterzon@euromaskin.se

Tel: 0706-991294