Damaskus Maskinskydd AB har anställt två personer till sin säljavdelning under hösten. Det är Per Bladh som har rekryterats till tjänsten Key Account Manager och Vilgot Harringe som säljsupport.

Per Bladh har en mångårig erfarenhet av försäljning av CNC-styrda verktygsmaskiner samt övrig produktionsutrustning från bl.a. Duroc Machine AB och Wikman Gerber AB. Senast arbetade Per på LK Scandinavia AB med att sälja mät- och laserscanningsutrustning till industrin.

Vilgot Harringe tog studenten från gymnasieutbildningen Teknik: produkt och design 2015. Vilgot kom in som sommarjobbare hos oss juni 2016 och hjälpte till med diverse arbetsuppgifter. Under perioden visade Vilgot en mycket god förståelse till våra produkter samt ett härligt driv, så att erbjuda honom en fast tjänst som säljsupport var naturligt.

-Att få in Per med sin gedigna erfarenhet från branschen och Vilgot med sin ungdomliga entusiasm och driv, kommer att stärka vår ställning på marknaden. Vår målsättning är att ha en fortsatt organisk tillväxt om 12 % per år och med dessa rekryteringar hjälper det oss att nå den målsättningen, säger VD Peter Almqvist.

Vi välkomnar Per och Vilgot till Damaskus Maskinskydd.