Agrippa är en fullskalig legoleverantör av plåtkonstruktioner och har ett samlat erbjudande av beredning, tillverkning och lagerhållning. De specialiserar sig på skåp, paneler, socklar och profiler, samt stora och små teknikkiosker. Som legoleverantör tillverkar de ett varierat sortiment av produkter för både kontor och industri och har även ett brett sortiment av skåp, pärmar och vagnar. Agrippa har även en egen konstruktionsavdelning, pulverlackering och färdigmontering av produkter.

Bengt Kronholm, VD och en av två delägare på företaget, berättar;

-Vi har sedan tidigare två SafanDarley E-Brake som har fungerat mycket bra. Vi har också god erfarenhet av Din Maskin som samarbetspartner och har även köpt två stansmaskiner och en stans- vinkelsax av dem, så därför var valet enkelt. I och med den här investeringen ökar vi vår produktionskapacitet och kan möta den ökade efterfrågan på ett bra sätt, avslutar Bengt.

Den servoelektriska kantpressen, E-Brake från SafanDarley, som Agrippa har beställt är en 65 tons, 2,5 meters maskin. Maskinen är utrustad med ett 5-axligt bakre anslag. Den har en servoelektriskt driven pressbalk med en extrem noggrannhet. De faktorer som gör så många kunder nöjda med sin E-Brake är bland annat dess tysta gång och exakthet i bockningsoperationen. Viktigt att nämna är att en E-Brake är fri från hydraulolja genom servodriften.