Joel Lundahl har anställts som säljare hos SMC i Växjö. Han kommer senast från Phoenix Mecano där han hade rollen som Area Sales Manager.

Hur kom det sig att du kom började på SMC?

Det är lite komiskt men jag var ute hos en kund där vi satt och pratade om olika leverantörer av ställdon var på SMC kom upp. Kunden pratade sig varm om SMC och dagen efter så ringde en rekryterare som letade efter en ny säljare åt just SMC. Under min intervju satt jag och tänkte att det här jobbet bara måste bli mitt och så blev det.

Det som lockade mig mest var tänket och drivet och den långsiktiga strategin. Sen är det en väldigt spännande bransch där jag på mitt tidigare arbete bara skrapat lite på ytan. Det är roligt att jobba med en stor produktflora där egentligen bara fantasin sätter gränser på vilka som är våra kunder.

Namn: Joel Lundahl

Ålder: 35
Tidigare arbete:
Phoenix Mecano

Utbildning: Inköp och Supply Chain Management