Ny affärsområdeschef på Ravema

Alexander Olander är ny chef för affärsområdet Service på Ravema. – Jag vill pröva något nytt och få nya utmaningar. Ravema är ett intressant företag i framkant som ständigt utvecklas, säger han. Alexander Olander har en Magisterexamen inom maskinteknik med inriktning på produktutveckling, men större delen av hans arbetsliv har kretsat kring produktionsteknik gällande verktygsmaskiner, LEAN produktion, projektledning och försäljning. – Jag tror att jag har en del jag kan tillföra Ravema, säger han. Alexander Olander kommer närmast från Mastec Components i Dalstorp där han var platschef. Mastec utför bland annat skärande bearbetning och plåtbearbetning.

Ny försäljningsingenjör på Ravema AB Skärteknik

Ravema har glädjen att få meddela Tomas Wilson har anställts som Försäljningsingenjör på Ravema AB. Tomas kommer att ansvara för maskinförsäljning i den västra delen av mellersta Sverige.Tomas kommer närmast från Erowa Technology där han arbetat som försäljningsansvarig för Erowas produkter i Sverige. Innan detta så har Tomas jobbat som både teknikerchef och produktionschef på PartnerTech samt EMEKA under flertalet år. Vi hälsar Tomas hjärtligt välkommen till Ravema och hoppas att han skall trivas och utvecklas tillsammans med oss.