I sin ljusa fina monter B08:44 visar Aliaxis Utilities & Industry AB upp sitt breda program av högpresterande keramer på Elmia Subcontractor den 8 – 11 november.

Aliaxis’ keramiska produkter tillverkas av de högrena och innovativa FRIALIT®-DEGUSSIT® materialen. På mässan visas bl.a. keramiska maskinkomponenter med snäva toleranser och fantastiskt fina ytor. Med dessa fina toleranser och Ra-värden öppnar sig en mängd nya användningsmöjligheter. Industrins behov av högprecisionsdetaljer i hårda och slitstarka material, som dessutom är extremt korrosions- och högtemperaturbeständiga, kan därmed tillgodoses. Keramer blir särskilt intressanta i de applikationer där metaller och plaster inte räcker till.

Aliaxis har tillsammans med koncernbolaget FRIATEC många års erfarenhet av keramiska produkter och lösningar för maskinapplikationer, elektriska tillämpningar och högtemperatur-användning. Aliaxis keramiska produkter används idag i en mängd olika applikationer inom industrin, såsom verkstad, livsmedel & läkemedel, kemi, bilindustri, offshore & subsea, forskning och utveckling m.m.

I nära samarbete med sina kunder utvecklar Aliaxis optimalt anpassade keramiska produkter och keramik-metall-konstruktioner. Produkt- och materialsortimentet är mycket brett och Aliaxis har lösningar och alternativ för de mest extrema applikationerna. Dessutom har man ett brett standardsortiment av keramiska rör, laboratorieprodukter och precisionskulor. Läs gärna mer om deras produkter och möjligheter på www.aliaxis-ui.se eller besök deras monter B08:44 så berättar de gärna mer om sina keramer.

Aliaxis har deltagit på Elmia Subcontractor i över 20 år. Mässan är en viktig mötesplats både för att möta befintliga kunder samt att skapa nya intressanta kontakter och möta potentiella leads.