3D Center utökar sin verksamhet med nya affärsområden inom utbildning, kunskapsspridning samt konsultation och analyser för företag.

Affärsområdet för utbildning och kunskapsspridning kommer bestå av seminarier, workshops och utbildningar. 3D Center rivstartar den 28 oktober med ett inspirationsseminarium kring additiv tillverkning.

”Kunskap kring additiv tillverkning kommer vara otroligt viktigt för många företag, främst inom tillverkningsindustrin och produktutveckling. Därför satsar vi på att främja kunskapsspridning och tillgänglighet genom dessa nya affärsområden”, säger Ulf Qviberg, VD på 3D Center.

”3D Center har mångårig erfarenhet inom branschen och vi har bred kunskap kring AM vad gäller både hård- och mjukvara. Vi följer utvecklingen på nära håll och har bra koll på nya tekniker och trender. Vi har även tillgång till en bred maskinpark med olika tekniker. Allt detta gör att denna satsning känns helt rätt i tiden”, avslutar Ulf.

3D Center erbjuder professionell utrustning för 3D Printing och Additiv tillverkning. 3D Center är en ledande leverantör av AM utrustning och material i Norden, Baltikum och Polen, med totallösningar för produktion och produktutveckling. 3D Center tillhandahåller en bred portfölj av produkter för att kunna tillgodose marknadens olika behov och applikationer med bästa metod och produkt.