I augusti började Mattias Johansson som produktansvarig hos Schuchardt Maskin i Huskvarna. Mattias huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla företagets produktsortiment, men tjänsten innebär även teknisk support ut mot kunderna.

Mattias har närmre 20 års erfarenhet från verkstadsindustrin som bland annat verktygsmakare och produktionstekniker på Tenhults Pressgjuteri. Hans nya tjänst är ett naturligt steg för honom med tanke på hans tidigare arbetserfarenheter.

– Tjänsten känns spännande då jag har fria tyglar när det kommer till utvecklingen av sortimentet. Jag känner även att jag har stor användning för mina erfarenheter från industrin och att ha arbetat med produkterna, säger han.

Mattias kommer ansvara för Schuchardt Maskins produkter tillsammans med Martin Cedergårdh som arbetar på företaget sedan tidigare. Nyligen släpptes även företagets senaste produktkatalog med runt 900 nya artiklar. Hela sortimentet går att se på www.smaskin.se, där det även går att beställa katalogen.