25 – 29 oktober anordnas världens största mässa inom metallformningsteknik, EuroBLECH i Hannover, Tyskland. AP&T, globalt verksamma specialister på produktionslösningar för den metallformande industrin, finns på plats och presenterar sitt totalerbjudande i hall 27, monter H52.

Bland produktnyheterna finns både pressar, automation och ugnar. Bland annat presenteras en helt ny generation av lättare och snabbare SpeedFeeders och AP&T:s nya presshärdningsugn – Multi Layer Furnace.

Tillsammans med Cell Impact, kommer AP&T att visa upp en ny lösning för storskalig, kostnadseffektiv tillverkning av bränslecellsplattor. Dessutom blir det virtuella visningar av de möjligheter som AP&T:s produktionsutrustning erbjuder för såväl kallformning som varmformning av plåtdetaljer. I montern finns även AP&T:s dotterbolag NORDA, som presenterar sina automationslösningar.

AP&T har ett starkt fokus på fordonsindustrin och förser kunder över hela världen med lösningar för tillverkning av lättare, säkrare och energieffektivare produkter. Företaget är världsledande inom presshärdning av stål och ligger långt framme i utvecklingen av produktionslösningar för andra lättviktsmaterial som aluminium och kompositer.