Som en del av ett ständigt arbete med att förenkla för kunderna har man nu lanserat en helt ny hemsida som även innefattar webbshoppen. Där kan man enkelt hitta all information som finns tillgänglig för SPV Spintecs breda produktsortiment. Förutom att enkelt kunna se pris och leveranstid, finns det även snabb tillgång till produktspecifikationer, sprängritningar, 3D- modeller och mycket mer.

Det hela är uppbyggt så man enkelt kan se vilka produkter som passar ihop med andra och målet är att det ska vara så enkelt och problemfritt som möjligt för kunderna att hitta precis det man söker. Vid val av hydraulchuckar eller gängapparater så kan man steg för steg klicka sig fram för att hitta precis det man är ute efter.

Gällande höghastighetsspindlar så får man lätt en bra överblick över vilka komponenter man kan tänkas behöva och kan då plocka ihop ett spindelpaket därefter.

Den första provtiden har varit lyckad och en mängd befintliga kunder har redan aktiverat sig för att kunna lägga sina beställningar genom nätet.

Webbshoppen och hemsidan i övrigt hittar man som vanligt på www.spvspintec.se