SCHUNK presenterar ”Technical Goalkeeper Talk” på Elmia i maj, med SCHUNKs varumärkesambassadör, den tyska målvaktslegenden Jens Lehmann och den svenska målvaktslegenden Thomas Ravelli.

Bara någon månad före det att Sverige spelar sin premiärmatch i fotbolls-EM tar SCHUNK pulsen på fotbollsfebern i Jönköping under industrimässorna i maj. Två internationella fotbollsprofiler, Jens Lehmann och Thomas Ravelli, tar den 11 maj plats i SCHUNKs monter för att dela med sig av sina erfarenheter. Jens Lehmann, tysk målvaktslegendar med elva års internationella framträdanden i det tyska fotbollslandslaget och vår egen bronshjälte från fotbolls-VM i USA 1994, Thomas Ravelli kommer vara hos SCHUNK i monter D01:24 den 11 maj.

Jens Lehmann och Thomas Ravelli kommer under ledning av den internationella TV-profilen Jessika Kastrop dela med sig av både intressanta och roliga perspektiv från sina internationella idrottskarriärer likväl som den del skarpa tips inför det stundande fotbolls-EM som startar i Frankrike i juni.

Thomas Ravelli spelade 16 år i svenska landslaget och är en välkänd idrottsprofil i Sverige. Med 143 spelade landskamper under sin karriär är det Thomas Ravelli som innehat ”det svenska rekordet” i antal spelade landskamper. Med 8 svenska mästerskap, ett EM-brons och inte minst det oförglömliga bronset i fotbolls-VM 1994 så är det få svenska spelare som har en längre meritlista.

SCHUNKs varumärkesambassadör, Jens Lehmann slog igenom i FC SCHALKE 04 1997 och debuterade i det tyska landslaget året därpå. Efter 5 år som proffs i bl.a. AC Milan kom han 2003 till Arsenal där han var del av den fantastiskt framgångsrike säsongen som slutade med att engelskt ligaguld efter en säsong där de var helt obesegrade. 2005/2006 gick Arsenal för första gången i klubbens historia till Champions league-final och på vägen dit höll Lehmann nollan i alla matcher från åttondelsfinalen till finalen

Jens Lehmann har varit varumärkesambassadör för SCHUNK sedan 2012 och deltar på alla internationella stora mässor. SCHUNK har genom åren haft en hel del världsspelare på besök, bl.a. Emmanuel Petit, Rudi Völler samt Gianluca Zambrotta n Munich, Klaus Allofs in Hanover, and Gianluca Zambrotta.

Det är med stolthet och stor glädje vi på SCHUNK har äran att erbjuda ett sådant här tillfälle, frågan är om vi någonsin får ett lika lyckosamt tillfälle med bara en månad till ett stort mästerskap, fotbollsfeber i Jönköping med det nya allsvenska laget Jönköping Södra och, inte minst, en fantastisk mässvecka på ELMIA Automation.

SCHUNK Special Talk for the European Football Championship

Onsdag, 11 maj April 2016, 15:00

live på Elmia Automation, monter D01.24