ABUS introducerar radiostyrning ABURemote. Knappsändaren har en modern ergonomisk design som är användarvänlig för handen. ABURemote används med standardbatterier vilket ökar flexibiliteten för er, då inga dyra specialbatterier krävs.

ABUS introducerar radiostyrning ABURemote. Knappsändaren har en modern ergonomisk design som är användarvänlig för handen. ABURemote används med standardbatterier vilket ökar flexibiliteten för er, då inga dyra specialbatterier krävs.

Displayen visar en modern menynavigering där man snabbt kommer åt de olika kranfunktionerna. Fyra funktionsknappar kan också användas som snabbknappar för de kommandona du använder mest i menyn. Menyn är också upplyst, vilket är en fördel i industrilokaler. ABURemote kommunicerar med mottagaren automatiskt på den fria radiofrekvensen 433 MHz och är säker mot störningar. ABURemote har en hög räckvidd, ända upp till 400 m. i områden utan hinder.

Knappsändaren och Joystick är kompatibla med varandra förutsatt att de har samma funktioner. Det innebär att en kran med Joystick-sändare också kan styras med knappsändaren Button. Detta kan vara en fördel om man har flera kranar med olika versioner av radiostyrning, men man behöver då bara en styck reservsändare. Detta ger en bra totalekonomi. ABURemote är anpassad för ABUS traverser och ger er en bra kostnadsbild att kunna kombinera ABUS traverser och ABURemote. Givetvis går det även i framtiden att utrusta ABUS traverser med andra radiofabrikat efter kundspecifika önskemål, precis som tidigare.

Fakta i korthet:
– Ergonomisk design
– Användarvänlig meny
– Hög räckvidd, upp till 400 meter i område utan hinder
– Standardbatterier 6 st (AA) för Button / 4 st (AA) för Joystick
– Mer än 40 drifttidstimmar med fulla batterier
– Leverans omfattas av sändare/mottagare, skyddsväska med handtag, axelrem och bältesspännare (Button), midjebälte med inbyggd batterihållare (Joystick), installationsmaterial för montering på balk+anslutningskabel.
– 24 månaders garanti