Goodtech Solutions AB, ett av Skandinaviens ledande miljö- och industriteknik- företag inom automation och logistik, är nu systempartner med KUKA Nordic.

– Tillsammans med KUKA hoppas vi kunna ta fram nya intressanta automationslösningar och att utveckla samarbetet mellan människa och robot, säger Marcus Engdahl, project manager på Goodtech Solutions.

I egenskap av systempartner kommer Goodtech Solutions att ha ett nära samarbete med KUKA och kunna ta del av företagets kompetens inom automation. Utgångspunkten för de båda bolagens samarbete är att automatisering med robotar innebär en kostnadseffektiv, driftsäker och flexibel lösning för kunderna.

– Det medför ökade möjligheter att erbjuda marknaden och våra kunder automationslösningar som motsvarar deras krav på hög tillgänglighet och flexibiliet, konstaterar Marcus Engdahl.

Och KUKA:s satsningar på produkter som möter dagens och morgondagens krav på hög automationsgrad inom automationsteknik blev avgörande för Goodtech Solutions val av partner. Andra fördelar är att Goodtech Solutions får tillgång till KUKA:s breda produktsortiment.

Även KUKA är mycket nöjda med samarbetet:

– På KUKA är vi är glada och stolta över att ingått avtal med Goodtech Solutions AB, säger Joacim Lorentsson, försäljningschef på KUKA.