Peter Rödin en återvändare med lång erfarenhet inom skärande bearbetning. Efter några utvecklande år som teknisk säljare hos såväl Tungaloy som Ceratizit har nu Peter valt att återvända till Colly Verkstadsteknik, där han sedan tidigare har mångårig erfarenhet av såväl produktutbud som vår strävan att stärka våra kunders konkurrenskraft genom kostnadsreducerande verktygslösningar. Peter utgår från vårt regionkontor i Jönköping, och har förutom säljansvaret på sydöstra distriktet även har ett key account ansvar.

Robert Lindström började sin anställning i januari 2016. Robert jobbar med orderhantering, reparationer samt viss maskinbearbetning på Colly Slipservice i Huddinge. Med sina drygt 20 år hos Westberga Industri AB som verkstadsmekaniker har Robert stor erfarenhet av produktion och vad som förväntas av en leverantör.